TEAM PARA ATLETIEK

Wij zijn Team Para Atletiek. Een steeds groter wordende groep mensen die iedere dag opnieuw grensverleggend bezig zijn. Para-atleten, coaches, fysiotherapeuten, orthopeden, organisatoren, sponsoren en enorm veel supporters. Stuk voor stuk mensen die geloven in ons – en in ons doel.

Het is ons doel om voor iedereen een onuitputtelijke inspiratiebron te zijn. Inspiratie om – dankzij para-atletiek – nieuwe perspectieven te krijgen in je leven. Of het gaat om de eerste stap in je revalidatie of een wereldrecord op de 100m sprint, wij zijn er om het onmogelijke mogelijk te maken.

En dat is niet zomaar een droom. We maken het vandaag de dag al waar. En morgen gaan we weer een stapje verder. Op weg naar de waardering die we met z’n allen verdienen. Op weg naar inclusiviteit in de maatschappij. Op weg naar de onbeperkte vrijheid. Op weg naar Parijs … and beyond.

Valide atleten

Het zal je soms opvallen dat er niet alleen maar sporters met een handicap zijn bij TP/A. Of het nu om topsport gaat of om de TP/A trainingen & juniors. Waarom? Omdat inclusief sporten belangrijk is! Sporters met een handicap worden aangemoedigd en soms uitgedaagd net iets harder te rennen of verder te springen en sporters zonder handicap worden eraan herinnerd soms even extra naar elkaar om te kijken.

We bieden een warme en veilige omgeving waarin iedereen zich gelijkwaardig voelt, ondanks de verschillen. Een representatie van de echte wereld zoals wij hopen dat deze elke dag een beetje meer zal zijn. Try to be better than yesterday.

Waarmee kunnen we jou helpen?

Wil je meer informatie over TP/A, wil je een keer komen trainen, heb je een specifieke vraag of wil je iets leuks met ons delen?
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Volg ons op insta!

volg ons ook op onze andere social media kanalen.

Onze partners en suppliers

Team Para Atletiek wordt geholpen en ondersteund door partners (sponsors), suppliers en supporters. Wil jij als organisatie of als individu ook onze atleten helpen om hun dromen waar te maken? Join the Team!
Schrijf je in voor de nieuwsbrief!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Statutair gevestigd in Amsterdam
Jan Vrijmanstraat 47, 1087 MB Amsterdam
ABN-AMRO: NL 83 ABNA 0246737093
KvK: 69909326
RSIN: 858061715