Steun Team Para Atletiek!

Wil jij ook als partner of supplier Team Para Atletiek steunen?

Onze partners

We hebben inmiddels al een paar mooie partners (sponsors) aan TP/A kunnen verbinden. NMT Shipping, Össur, Frank JolGeisha Fashion, APPM management & consultants en Stichting DoWilVo ondersteunen ons vanaf het begin. Ook de Johan Cruyff FoundationFonds Gehandicaptensport, YoungCapital, Creatief bureau Maan en People First Group ondersteunen ons jaarlijks met een substantiële bijdrage, deze partners geloven in onze missie en werkwijze. Je kunt je ook aan ons binden als sponsor, zoals Dux Nova. We zijn heel blij met hun betrokkenheid en samenwerking. Samen zetten we TP/A op de kaart in de (inter)nationale sportwereld. En daar kan jouw organisatie/bedrijf ook aan bijdragen. Ook partner worden? Of ken jij organisaties die een perfecte match met ons team zijn? Op weg naar Tokyo kan ons team nog meer partners gebruiken. Neem contact op met ons voor meer informatie of om de mogelijkheden met ons te bespreken!

Contact

Onze suppliers

Team Para Atletiek traint o.a. bij Friendship Sport Centre en het Olympisch Stadion, zij stellen als supplier hun faciliteiten aan ons team ter beschikking. Orise voorziet de atleten voor wie dit past van supplementen. Daar zijn we heel blij mee! Creatief bureau Maan, digitaal bureau Elephant en mediatechnologiebedrijf NEP hebben ons onder meer ondersteund met het ontwerp van een nieuwe huisstijl, website en de corporate film. Je kunt Team Para Atletiek dus ook ondersteunen met jouw specifieke expertise, materialen en faciliteiten. Bijvoorbeeld door het aanbieden van jouw trainingsfaciliteit of huisvesting, het doneren van sportmateriaal, het bijdragen aan onze PR & promotie of het delen van je kennis.

Contact

Onze partners en suppliers

Team Para Atletiek wordt geholpen en ondersteund door partners (sponsors), suppliers en supporters. Wil jij als organisatie of als individu ook onze atleten helpen om hun dromen waar te maken? Join the Team!
Schrijf je in voor de nieuwsbrief!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Statutair gevestigd in Amsterdam houdt de Stichting Para Atletiek kantoor in Haarlem:
Lange Raamstraat 1, 2011 ZV Haarlem
ABN-AMRO: NL 83 ABNA 0246737093
KvK: 69909326
RSIN: 858061715