beeld-film-lndingspagina

Together better than yesterday!

Word proud partner van Team Para Atletiek

 

Laten we kennismaken

Het doel van Team Para Atletiek

Atletiek toegankelijk maken voor iedereen met een handicap, dat is het doel, de motivatie en het fundament van Team Para Atletiek. Wij zijn op zoek naar bedrijven die zich willen inzetten om dit doel te bereiken. TP/A wil iedereen met een handicap in beweging krijgen. Mensen die geboren zijn met een handicap, mensen die hun handicap later hebben gekregen maar vooral mensen voor wie sporten minder vanzelfsprekend is. Dit doen we via onze kernwaarden – dagelijks grensverleggend, elkaar inspireren en maatschappelijk betrokken. Deel jij deze waardes met ons? Dan hebben we je er graag bij als partner. Samen zetten we ons in om voor een ander het verschil te kunnen maken.

Wij geloven dat we door middel van atletiek kunnen laten zien wat er allemaal wél mogelijk is. Of dat het vervolg is op je revalidatie of als start van je zoektocht naar jouw lievelingssport, atletiek vormt een basis zonder drempels. Beter leren wandelen, je zekerder voelen met je nieuwe lijf of je eerste rennende stapjes maken, wij gaan je daarbij helpen.

 

Laten we kennismaken

Hoe bereiken we dat doel?

Team Para Atletiek organiseert maatschappelijk sportieve activiteiten, lokaal, regionaal en landelijk.  Evenementen en clinics voor zowel kinderen als volwassenen met een fysieke handicap. Hier helpen we hen om te ontdekken wat ze allemaal wél kunnen en begeleiden we hen om de volgende stap te kunnen zetten.

Om de para-atletiek te laten groeien heeft Team Para Atletiek een volwaardig topsport- en talentenprogramma. Onze topsporters hebben al bijzondere prestaties geleverd op de Paralympische Spelen in Tokyo en werken nu toe naar het WK en de Spelen in Parijs. Hun sportieve prestaties zijn een gigantische bron van inspiratie!

 

 

Laten we kennismaken

Zo maakt jouw bedrijf maatschappelijke impact

Wil je met jouw bedrijf bijdragen aan een inclusieve en actieve samenleving? Als partner van TP/A draag jij daaraan bij! Sluit je aan bij TP/A en maak een positieve impact op de maatschappij. Door de jaren heen hebben we al veel mensen met een handicap kunnen inspireren om het beste uit zichzelf te halen. Kom in beweging en word ook partner van Team Para Atletiek! We gaan graag het gesprek aan om te zien hoe TP/A onderdeel kan zijn van jouw maatschappelijke en sociale opdracht als ondernemer en/of werkgever.

Wat hebben we nodig

Om onze missie te laten slagen, moeten we groeien. Daarvoor hebben we partners nodig. Bedrijven met een gedeelde missie en die zich herkennen in onze mindset ‘try to be better than yesterday’. Bedrijven die zich voor meerdere jaren serieus willen verbinden aan onze sportieve en maatschappelijke ambities. Met jouw support kunnen we door het hele land mensen in beweging brengen. Met jouw steun kunnen onze topsporters blijven inspireren en presteren.

Sluit jij je aan?

 

Laten we kennismaken

Inspirerende verhalen

Een mooi voorbeeld is het Prothesefestival. Een festival waar onze topsporters laten zien en ervaren wat er allemaal mogelijk is met een handicap en/of prothese. Jong of oud, sporter of niet, iedereen heeft een uniek verhaal. Check de video's om een paar van deze verhalen te horen.

Onze partners en suppliers

Team Para Atletiek wordt geholpen en ondersteund door partners (sponsors), suppliers en supporters. Wil jij als organisatie of als individu ook onze atleten helpen om hun dromen waar te maken? Join the Team!
Schrijf je in voor de nieuwsbrief!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Statutair gevestigd in Amsterdam
Jan Vrijmanstraat 47, 1087 MB Amsterdam
ABN-AMRO: NL 83 ABNA 0246737093
KvK: 69909326
RSIN: 858061715