TP/A ondersteunt beginners en wereldkampioenen

Team Para Atletiek inspireert, motiveert en activeert atleten met een handicap. Beginners en wereldkampioenen. Recreanten en fanatiekelingen. En of je nou je persoonlijk record wilt verbeteren of een olympische plak wilt halen, we zijn er voor jou! TP/A is er om het onmogelijke mogelijk te maken. Met elkaar maken we dromen waar. Try to be better than yesterday.

Samen grenzen verleggen
Team Para Atletiek wil iedereen met een handicap uitdagen hun grenzen te verleggen en te (her)kennen. Met de Paralympische Spelen als doel voor de een en een persoonlijk record voor de ander. Met de ambitie om het maximale uit ieders talent te halen. TP/A wil via haar kernwaarden, ” – dagelijks grensverleggend – elkaar inspirerend – maatschappelijk betrokken”, iedereen met een handicap de mogelijkheden bieden op zoek te gaan naar hun (sportieve) grenzen.

Samen ontdekken wat wél kan
Nog steeds horen mensen met een handicap vooral wat ze niet (meer) kunnen. Juist voor jonge mensen is dat slecht voor het zelfvertrouwen. Door het nastreven van een sportieve ambitie werken we aan het zelfvertrouwen en daarmee aan het zelfbeeld van de sporters. Sport is daarbij een middel maar de benefits van het verkennen en verleggen van die grenzen liggen ver buiten de sport. Ontdek wat je wél kan. Ervaar dat je zoveel meer kunt dan vaak gezegd en gedacht wordt.

TP/A Volwassenen

We bieden clinics aan met of zonder hulpmiddelen. We willen iedereen met een fysieke handicap stimuleren tot beter bewegen; door ze uit te dagen, grenzen te laten (her) kennen en te verleggen.

lees meer

TP/A JUNIORS

We bieden trainingen aan voor kinderen die samen trainen met hun leeftijdsgenootjes zonder handicap. Bewegen is goed, leuk en helpt kinderen met en zonder fysieke handicap, om zelfredzaam te worden met meer zelfvertrouwen.

lees meer

TP/A EVENEMENTEN

Jaarlijks organiseren we meerdere evenementen voor iedereen met een prothese die graag wil gaan sporten. Hieronder een overzicht wat we al gedaan hebben en elders op de site kun jij je hiervoor ook aanmelden.

lees meer

Waarmee kunnen we jou helpen?

Wil je meer informatie over TP/A, wil je een keer komen trainen, heb je een specifieke vraag of wil je iets leuks met ons delen?
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze partners en suppliers

Team Para Atletiek wordt geholpen en ondersteund door partners (sponsors), suppliers en supporters. Wil jij als organisatie of als individu ook onze atleten helpen om hun dromen waar te maken? Join the Team!
Schrijf je in voor de nieuwsbrief!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Statutair gevestigd in Amsterdam
Jan Vrijmanstraat 47, 1087 MB Amsterdam
ABN-AMRO: NL 83 ABNA 0246737093
KvK: 69909326
RSIN: 858061715