Team Para Atletiek Trainingen 2023

Team Para Atletiek streeft ernaar dat iedereen met een fysieke handicap, fit en (bewegings)vaardig is, en daarmee volledig en volwaardig kan meedoen in de maatschappij. Atletiek toegankelijk voor iedereen met een handicap. Dat is de missie van Team Para Atletiek.

Aanmelding of meer info? Neem contact op via clinics@teamparaatletiek.nl

Klik hier voor de volledige brochure

TP/A Trainingen
Team Para Atletiek heeft vanuit jarenlange kennis en expertise een nieuw en uniek programma ontwikkeld. We bieden trainingen aan met of zonder hulpmiddelen. We willen iedereen met een fysieke handicap stimuleren tot beter bewegen; door ze uit te dagen, grenzen te laten (her) kennen en te verleggen.

Filosofie
De trainingen zijn laagdrempelig en toegankelijk voor iedereen. Onze trainer zal samen met onze paralympische atleten iedereen veilig, fit en vaardig leren bewegen.

wanneer

De eerste training start op zaterdag 14 januari 2023 om 10:30 tot 12:00 in het Olympisch Stadion in Amsterdam. Hierna herhaalt de training zich elke zaterdag op exact dezelfde tijd, behalve tijdens schoolvakanties van regio Noord-Holland:

Voorjaarsvakantie 25 februari t/m 5 maart 2023

Meivakantie 29 april t/m 7 mei 2023

 

voor wie

Iedereen met een fysieke handicap die zich kan voortbewegen zonder rolstoel, in het bijzonder met een amputatie of spasme. We willen iedereen met een fysieke handicap stimuleren tot beter bewegen; door ze uit te dagen, grenzen te laten (her) kennen en te verleggen.

wat kan je verwachten

Je doet kennis en ervaring op om veilig te bewegen met jouw prothese. Als basis voor hardlopen trainen we rustig de kracht, flexibiliteit en stabiliteit van jouw lichaam. Je leert om gaan met obstakels, traplopen, rennen, en springen. Maar ook met andere vormen van atletiek, zoals verspringen en werpen. Wij hopen hiermee jou zelfvertrouwen te verbeteren.

kosten

De eerste 3 trainingen zijn gratis. Hierna betaal je 60 euro voor 15 trainingen of 6 euro voor één losse training.

bonus

Regelmatig bezoek en ondersteuning van de Paralympische topatleten van TP/A. Samen grenzen verleggen binnen je eigen mogelijkheden. Benieuwd naar onze topatleten? Bekijk ze op de teampagina van TP/A

Waarmee kunnen we jou helpen?

Wil je meer informatie over TP/A, wil je een keer komen trainen, heb je een specifieke vraag of wil je iets leuks met ons delen?
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze partners en suppliers

Team Para Atletiek wordt geholpen en ondersteund door partners (sponsors), suppliers en supporters. Wil jij als organisatie of als individu ook onze atleten helpen om hun dromen waar te maken? Join the Team!
Schrijf je in voor de nieuwsbrief!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Statutair gevestigd in Amsterdam houdt de Stichting Para Atletiek kantoor in Haarlem:
Lange Raamstraat 1, 2011 ZV Haarlem
ABN-AMRO: NL 83 ABNA 0246737093
KvK: 69909326
RSIN: 858061715