TEAM PARA ATLETIEK JUNIORS TRAININGEN 2024

Team Para Atletiek streeft ernaar dat iedereen met een fysieke handicap, fit en (bewegings)vaardig is, en daarmee volledig en volwaardig kan meedoen in de maatschappij. Atletiek toegankelijk voor iedereen met een handicap. Dat is de missie van Team Para Atletiek.

Aanmelding of meer info voor een brochure? Neem contact op via clinics@teamparaatletiek.nl

Klik hier voor de volledige brochure

TP/A Juniors
TP/A heeft vanuit jarenlange kennis en expertise een nieuw en uniek programma ontwikkeld. We bieden trainingen aan voor kinderen die samen trainen met hun leeftijdsgenootjes zonder handicap. TP/A zet atletiek in als middel om fit en vaardig te leren bewegen. Bewegen is goed, leuk en helpt kinderen met en zonder fysieke handicap, om zelfredzaam te worden met meer zelfvertrouwen.

Filosofie
TP/A junioren trainingen zijn laagdrempelig en toegankelijk voor iedereen. Onze trainer zal samen met onze paralympische atleten iedereen veilig, fit en vaardig en vooral met plezier leren bewegen. TP/A junioren is een mix van kinderen met een fysieke handicap en kinderen zonder handicap. Door deze mix kunnen ze elkaar aanvullen, zowel fysiek als mentaal. De focus ligt op de gehandicapte sporters.

wanneer

De clinics vinden vanaf nu elke zaterdag plaats van 10:30 tot 11:30 bij AAC (Amsterdamse Atletiek Combinatie).
Het adres is :
Willinklaan 7
1067 SL Amsterdam

Hierna herhaalt de clinic zich elke zaterdag op exact dezelfde tijd, behalve tijdens schoolvakanties van regio Noord-Holland.

voor wie

De TP/A Juniors Traningen zijn voor kinderen tussen de 5-15 jaar met een fysieke handicap die zich kan voortbewegen zonder rolstoel. We willen elk kind met een fysieke handicap stimuleren tot beter bewegen; door ze uit te dagen, grenzen te laten (her) kennen en te verleggen.

 

 

wat kan je verwachten

Samen met leeftijdgenootjes doe je kennis en ervaring op om veilig te bewegen met jouw prothese. Als basis voor hardlopen en blessurepreventie trainen we rustig de kracht, flexibiliteit en stabiliteit van jouw lichaam. Je leert om gaan met obstakels, traplopen, rennen, en springen. Maar ook met andere vormen van atletiek, zoals verspringen en werpen. Samen met de TP/A atleten verbetert je zelfvertrouwen en ontdek je jou talenten.

kosten

De eerste 3 trainingen zijn gratis. Hierna betaal je 60 euro voor 15 trainingen of 6 euro voor één losse training.

bonus

Regelmatig bezoek en ondersteuning van de Paralympische topatleten van TP/A. Samen grenzen verleggen binnen je eigen mogelijkheden. Benieuwd naar onze topatleten? Bekijk ze op de teampagina van TP/A

Waarmee kunnen we jou helpen?

Wil je meer informatie over TP/A, wil je een keer komen trainen, heb je een specifieke vraag of wil je iets leuks met ons delen?
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze partners en suppliers

Team Para Atletiek wordt geholpen en ondersteund door partners (sponsors), suppliers en supporters. Wil jij als organisatie of als individu ook onze atleten helpen om hun dromen waar te maken? Join the Team!
Schrijf je in voor de nieuwsbrief!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Statutair gevestigd in Amsterdam
Jan Vrijmanstraat 47, 1087 MB Amsterdam
ABN-AMRO: NL 83 ABNA 0246737093
KvK: 69909326
RSIN: 858061715