Anna Kalinakova

Pilates/kracht trainer

Ik heb altijd geloofd dat ons leven een gevolg is van de keuzes die we zelf maken. De leiding nemen in plaats van te wachten tot er wonderen gebeuren. Je eigen wonderen creëren. Toen ik Team Para Atletiek voor het eerst zag trainen, merkte ik meteen de bijzondere energie en vastberadenheid binnen de groep. Zij zijn vechters, geen slachtoffers. Om deel uit te maken van deze groep met zo’n krachtige mindset intrigeerde me direct.

Ik kom oorspronkelijk uit Slowakije en was vroeger ook een topsporter op internationaal niveau. Ik heb Bewegingswetenschappen gestudeerd en ik ben altijd gefascineerd geweest door beweging zelf, de kinematica, fysiologie, menselijke anatomie en sportpsychologie.

Ik ben omdat wij zijn #ubuntu

Binnen Team Para Atletiek kan ik mijn kennis en ervaring overdragen als pilates & kracht trainer aan de atleten. Door het bereiken van de individuele en groepsdoelen van Team Para Atletiek is op de een of andere manier ook voor mezelf een droom uitgekomen. Ik ben blij dat onze paden elkaar hebben gekruist.>

Terug naar het teamleden overzicht