YoungCapital trotse hoofdsponsor TP/A!

De krabbels zijn gezet, champagne is ontkurkt en vandaag kunnen we het eindelijk bekend maken: YoungCapital is onze trotse hoofdsponsor!

Samen willen we de hele wereld inspireren om anders naar de kwaliteiten van mensen te kijken. Want met positieve energie, een growth mindset en keihard werken kan IEDEREEN prestaties van wereldformaat leveren.

Wie een handicap heeft of uit een achterstandssituatie komt, moet nu echter vaak meer vooroordelen overwinnen of barrières doorbreken dan anderen. Onzin dat dat in 2022 nog de realiteit is natuurlijk. Dus daar gaan we wat aan doen door de handen ineen te slaan met YoungCapital.

Samen dagen wij de maatschappij uit om voorbij beperkingen te kijken. Juist te focussen op wat mensen wél kunnen. Zo heeft iedereen een eerlijke kans om zijn of haar waarde te bewijzen. Op het sportveld, op de arbeidsmarkt, overal!

In de komende jaren zullen we op verschillende fronten intensief samenwerken met YoungCapital. Zo is TP/A al onderdeel geweest van ‘Take Charge-sessies’. Dit is nog maar het begin! Op naar een inclusieve samenleving waarin iedereen kan en mag meedoen.