YOUNG CAPITAL NIEUWE PARTNER!


YoungCapital nieuwe sponsor & ‘proud partner’ van Team Para Atletiek

Recruitmentspecialist en Team Para Atletiek vinden elkaar in growth mindset

Recruitment- en jongerenspecialist YoungCapital verbindt zich tot en met de Paralympische Spelen van 2024 in Parijs als sponsor aan Team Para Atletiek. Dat maakt het bedrijf vandaag bekend. Team Para Atletiek ondersteunt, begeleidt en traint zowel beginnende als pro para-atleten, zodat zij de wereldtop kunnen bereiken. Bram Bosveld, oprichter en mede-eigenaar van YoungCapital: “Wij geloven net als Team Para Atletiek in de growth mindset: dat je alles kunt leren, zolang je het maar wil en je ervoor inzet. Door deze samenwerking hopen wij zoveel mogelijk mensen met een handicap te stimuleren om door middel van sport meer zelfvertrouwen te krijgen en meer uit zichzelf te halen. Ik ben supertrots dat wij ons als Proud Partner mogen verbinden aan dit team tot en met de Spelen in Parijs in 2024.”

Van beginner tot paralympiër
Op dit moment is Team Para Atletiek druk bezig met de voorbereiding op de Paralympische Spelen in Tokio, die op dinsdag 24 augustus beginnen. Guido Bonsen, directeur en tevens coach van Team Para Atletiek: “Wij zijn enorm blij met YoungCapital als partner. Team Para Atletiek heeft als missie om iedereen met een handicap uit te dagen om hun grenzen te leren kennen én verleggen door middel van sport. Samen met ons team en onze atleten willen wij anderen inspireren en stimuleren om te denken in mogelijkheden. Op die manier helpen wij hen om mee te doen aan de maatschappij. Het partnership met YoungCapital biedt ons de kans om als organisatie verder te groeien. Daar zijn we heel erg blij mee en dankbaar voor.”

Growth mindset, werk en sport
Bram Bosveld, Young Capital: “In de werkwijze van YoungCapital staat de growth mindset centraal. We denken altijd in kansen en mogelijkheden. Dit proberen we aan alle mensen die wij aan het werk helpen mee te geven, zodat zij het beste uit zichzelf halen. Maar deze growth mindset is natuurlijk op alle facetten van het leven van toepassing, ook op topsport. In het motto van Team Para Atletiek – ‘try to be better than yesterday’ – herkennen wij onszelf dan ook. Daarnaast is sporten en bewegen een belangrijk onderdeel van de bedrijfsfilosofie van YoungCapital.”

Naast Team Para Atletiek support en ondersteunt YoungCapital ook nog een aantal andere sporters. Bram: “We sponsoren het liefst jonge sporttalenten die het nét even anders doen. Met een growth mindset dus. Daarom zijn we al trotse sponsor van skateboardster Candy Jacobs en top-kiteboarders Kevin Langeree en Lasse Walker. De atleten van Team Para Atletiek passen hier perfect tussen en maken dit rijtje compleet. Daarom voelt het partnership voor ons heel natuurlijk. En ik zie het ook als een belangrijk middel naar een inclusieve samenleving waarin iedereen meedoet en gelijke kansen heeft.”

Over YoungCapital
Recruitmentspecialist YoungCapital brengt jongeren en werkgevers samen via een (bij)baan, zodat zij elkaar kunnen helpen groeien. Ze kunnen veel van elkaar leren: werkgevers hebben de ervaring en vakkennis, jongeren stellen de verfrissende vragen. Zij zitten nog niet vastgeroest in patronen en zijn daarmee onmisbaar voor vernieuwing. Met een gemiddelde leeftijd van 28 jaar zijn de 1.300 medewerkers van YoungCapital zelf het levende bewijs van de impact die jongeren kunnen maken.