TP/A CLINICS EN PRESENTATIES DOOR HEEL NL

“Jaarlijks organiseren we meerdere evenementen voor iedereen met een prothese die graag wil gaan sporten. Hieronder een overzicht wat we al gedaan hebben en elders op de site kun jij je hiervoor ook aanmelden. .”

TP/A Clinics en Presentaties

TP/A bij Symposium UMC Groningen

Met bewegingswetenschappers als publiek werden verrassend genoeg de vragen dit keer niet op de sprekers Guido en Fleur, maar juist op het publiek afgevuurd! Wat zijn hun inzichten? Waar zitten raakvlakken en waar de verschillen? En kunnen zij TP/A helpen met onbeantwoorde vragen over bewegen met een hulpmiddel? Wij weten tenslotte ook nog lang niet…

Inclusief Sportfestival Amersfoort 2021

De ochtend begon met een officiële opening namens de wethouder Sport van Amersfoort en de voorzitter van A.V. Triathlon. Noëlle Roorda en Fleur Jong mochten de deelnemers en de wethouder ook nog even toespreken. Zij vertelden dat het dorp tijdens de Spelen in Tokio gebouwd is als Paralympisch dorp, dus niet olympisch! Het mooie is…

Clinic TP/A op Vitaliteitsdag

Het onderwerp stress management stond centraal. Als er 1 groep is die daar veel mee te maken heeft zijn het onze topsporters wel! Maar hoe verhoud zich stress tot concentratie en (fysiek) presteren. Wat gebeurd er met onze fysieke vaardigiheid wanneer we onder druk worden gezet?! Er werden veel  technische oefeningen ter voorbereiding gedaan en…

Andere evenementen

Open Dag Cruyff Foundation

Elk jaar zijn er atleten van TP/A aanwezig om honderden kids kennis te laten maken met atletiek.

CALO Windesheim minor aangepast sporten

Elk jaar draagt TP/A bij aan deze opleiding middels presentaties, clinics op aanwezigheid bij de Paralympic Experience Day.

Inclusief Sportfestival Hilversum Mentelity Foundation

TP/A verzorgt de atletiek clinics voor alle bezoekers!

Support Beurs

Elk jaar mensen in beweging brengen tijdens de supportbeurs op het aanwezige Cruyff Court!

Invictus Games, missie 2030

Sporten en bewegen met een handicap vanzelfsprekend maken in 2030. TP/A was aanwezig bij het ronde tafel gesprek hoe we dit voor elkaar gaan krijgen!

Unieke presentaties bij partners van TP/A

Het vergroten van ons bereik doen we natuurlijk ook door onze kennis en ervaring te delen met onze eigen partners. Je weet maar nooit wat voor mooie nieuwe mogelijkheden daar weer uit ontstaan en wie je kan inspireren of motiveren.

Onze partners en suppliers

Team Para Atletiek wordt geholpen en ondersteund door partners (sponsors), suppliers en supporters. Wil jij als organisatie of als individu ook onze atleten helpen om hun dromen waar te maken? Join the Team!
Schrijf je in voor de nieuwsbrief!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Statutair gevestigd in Amsterdam
Jan Vrijmanstraat 47, 1087 MB Amsterdam
ABN-AMRO: NL 83 ABNA 0246737093
KvK: 69909326
RSIN: 858061715