TP/A bij ‘’Innovating for inclusion’’ programma. 

TP/A draagt bij aan het ‘’Innovating for inclusion’’ programma van de internationale Integrated Dreams organisatie. Door de Johan Cruyff Foundation, een van de partners van het programma, waren wij uitgenodigd ook onze visie te delen.
Zo’n 40 mensen uit heel de wereld hebben een week lang een bootcamp in Nederland gevolgd over ondernemen en innoveren met als uiteindelijke doel een nieuw idee pitchen voor een jury van experts. Onze atlete Fleur Jong mocht de week afsluiten met een zogenaamde ‘’key note speech’’. Aan bod kwam vooral hoe wij met TP/A omgekeerde inclusie najagen. Een plek voor para atleten, waar ook valide atleten mogelijkheden hebben. Waarin we elkaar motiveren en inspireren op vele verschillende manieren, niet alleen in de sport. 

‘’Fleur jong talking about being innovative within para sports. For Team Para Atletiek it is all about reversed inclusion.
Learning and inspiring each other. Creating a new way of thinking. Not adjusting but bring in new ideas!’’

Ook de lokale politiek en sport autoriteiten van Amsterdam waren aanwezig om de pitches van de deelnemers en presentaties van Fleur bij te wonen.