Team Frank Jol partner Team Para Atletiek in 2021/2022

Zondagmiddag 13 juni hebben Team Para Atletiek en Frank Jol een partnerovereenkomst getekend voor 2021 en 2022. In deze periode is Team Frank Jol voor alle protheses en sportvoorzieningen vaste partner van Team Para Atletiek.

Team Frank Jol ondersteunt veel paralympische sporters. De samenwerking met Team Para Atletiek gaat eigenlijk al vele jaren terug en is nu door beide partijen bekrachtigd. Tijdens de eerste editie van het prothesefestival hebben bestuursleden Nanette Elfring en Hélène Wiesenhaan samen met Frank Jol de overeenkomst ondertekend. Samen met Guido Bonsen hebben zij het glas geheven. Hélène zorgde voor de foto.

Frank Jol en zijn Team zijn al jaren toonaangevend als het gaat om het vervaardigen van (sport)protheses. De samenwerking met Team Frank Jol geeft de topatleten van de zekerheid dat ze de komende jaren op de best mogelijke protheses kunnen presteren. Daarnaast biedt de samenwerking TP/A en Team Frank Jol beide partijen de kans hun gezamenlijke droom, ‘een volwaardig leven voor iedereen met een beperking’ verder vorm te geven. De succesvolle eerste editie van het Prothesefestival van afgelopen zondag (samen met Mentelityfoundation) is daar een mooi voorbeeld van. TP/A kijkt uit naar de verdere uitbouw van de samenwerking!