Prothesfestival 21/22/23

Het doel van deze dag is een centrale dag te organiseren, waarin we samen optrekken met orthopedisch instrumentmakerij Frank Jol en de Mentelity Foundation, om zo veel mogelijk mensen en hun omgeving samen te brengen. Op deze dag worden er vele verschillende clinics gegeven om mensen in beweging te krijgen. Tegelijkertijd is er ook veel ruimte voor gesprekken, ervaringen en kennisdeling. Een unieke dag vol positieve energie en mooie indrukken.

2023

De datum van het prothesefestival in 2023 is 10 september. Dit is de link naar de officiële website www.prothesefestival.nl

2022

Een waanzinnige 2e editie beleefd met alle prothese en orthese gebruikers en hun vrienden en familie. Samen met Frank Jol en Mentelity Foundation de wereld van de deelnemers weer een stukje groter gemaakt middels clinics en kennissessies! Ter vervolg op deze editie van het prothesefestival heeft TP/A gezorgd voor een aantal clinics die de deelnemers kunnen gaan volgen. Zo houden we het niet alleen bij 1 leuke dag maar zorgen we voor een voortzetting van alles wat de deelnemers gezien, gehoord en geleerd hebben. Clinics voor jong en oud gegeven door TP/A Trainers en Atleten.

2021

Gisteren een geweldige dag beleefd op Friendship Sports Centre met vele prothese gebruikers en hun vrienden/ familie, van jong tot oud! Blij en trots weer een nieuwe stap te maken in het verrijken van mensen hun wereld door samen met Frank Jol en Mentelity Foundation te kijken naar wat er allemaal nog wél kan. Focus op mogelijkheden! Inspireren, motiveren en weer een stapje beter zijn dan gisteren. Daar doen we het voor! Dank aan alle deelnemers!