Nieuwe TP/A atleet: Levi Vloet

Levi Vloet  is deze week bij ons begonnen met trainen. Levi was 7e op 200m in Tokyo en heeft zijn blik op de volgende Spelen in Parijs 2024. Levi is de 9e (!) atleet met een officiële NOC*NSF A-status die bij TP/A traint.

Levi: ‘’Ik heb enorm veel zin om aan te sluiten bij TP/A. Zowel de atleten als de coach kende ik al een beetje, waardoor het voelt als een vertrouwde, toegankelijke en professionele sfeer in het team.

Het is ook mooi om te zien dat TP/A zich maatschappelijk inzet voor de paralympische jeugd en veel clinics geeft. Uit mijn beginjaren als amputee weet ik hoe fijn het kan zijn als iemand je vertelt en laat zien wat er mogelijk is.

Ik verwacht dat de trainingen bij TP/A mij een betere en completere atleet gaan maken. Dit komt door de expertise op trainingsgebied maar ook de ervaring met verschillende atleten met een blade. Daarnaast gaat het helpen om in een leuk team aan te sluiten waar de topsportmentaliteit goed aanwezig is.”