Nieuw Bestuurslid Financiën TP/A: Jeroen Slop

Wij zijn enorm trots en blij om te mogen delen dat wij een nieuw financieel bestuurslid mogen verwelkomen: Jeroen Slop! Jeroen Slop is lange tijd financieel directeur bij Ajax geweest en hield zich daarnaast ook bezig met verschillende stakeholders.

Hij gelooft in diversiteit, gelijkheid en inclusie als fundament voor mensen om te excelleren in een veilige omgeving. Waar beter dat tot uiting brengen dan bij TP/A?! Jeroen Slop: ‘’Bij de eerste kennismaking werd ik uitgenodigd langs te komen bij één van de trainingen die TP/A organiseert. Daar zag ik direct wie jullie zijn en wat jullie doen en daar werd ik heel blij van.

Ik heb met plezier uitgekeken naar mijn officiële benoeming en heb zin om aan de slag te gaan samen verder te bouwen aan TP/A. Zowel op operationeel al bestuurlijk liggen er mooie taken en ik heb een paar mooie opportunistische doelstellingen!’’ Interim voorzitter Geert Jan Zweegman: ‘’Het bestuur en ik zijn blij dat we met Jeroen nog meer ervaring aan het bestuur toevoegen. We zitten middenin een prachtig groeiproces en de bijdrage van Jeroen is daar ook weer een  stap in.’’