Jaarafsluiting TP/A Clinics

Lekker sporten en tegelijk het naderende eind van 2022 vieren met de TP/A familie, atleten, vrijwilligers, trainers, deelnemers van onze clinics en TP/A junioren. Het was één van de meeste bijzondere trainingen tot nu toe!

Alle deelnemende sporters mochten hun vrienden en familie meenemen naar deze laatste training van 2022. Zo konden ze laten zien wat ze geleerd hadden sinds de start van de trainingen en natuurlijk hun familie eens een keertje uitdagen op hun vaardigheid!

Met zijn allen trainen, de kerstmuziek en de heerlijke koffie van TP/A atleet en in-house barista Fleur Schouten maakte het een hele gezellige middag! Na de training stond de koffie en warme chocomelk binnen klaar. Als kers op de taart had het Olympisch Stadion de deur naar de marathontoren geopend speciaal voor ons! Een unieke kans om de 42,125 meter hoge toren (precies de afstand van een marathon in km’s) te beklimmen en van het uitzicht te genieten!

We zijn erg trots op de vooruitgang die onze kleine en volwassen deelnemers hebben gemaakt dit jaar.! Vanaf 14 januari gaan we door met het geven van de atletiek trainingingen.

Elke zaterdag

Kinderen: 9.15-10.15 uur

Volwassenen: 10.30 – 12.00 uur

Locatie: Olympisch stadion Amsterdam

Bedankt allemaal dat jullie deze speciale dag met ons hebben doorgebracht!