YoungCapital helpt alle jongeren aan het werk met Everybody Work

Gewoon aan ’t werk. Bij toffe bedrijven via jongerenuitzendbureau YoungCapital. Het kan. Ook als werk niet vanzelfsprekend voor je is door bijvoorbeeld een handicap, aandoening of andere belemmering, maar je wel bomvol motivatie zit. YoungCapital en Stichting 180 helpen jou samen te coachen naar een werkplek voor langere tijd.

 

EVERYBODY WAT?
Everybody Work is een persoonlijk coachingstraject met als doel: een passende baan voor langere tijd. Tijdens het traject leer je zelf de regie te pakken en focus je je op jouw ontwikkeling. Allemaal op basis van jouw talenten, krachten en behoeftes. Zodat wij je kunnen matchen met een goede werkgever.
WHAT’S IN IT FOR YOU?
Gerichte coaching en trainingen. Met een persoonlijke jobcoach en ondersteuning op de werkvloer. Wij regelen het samen met jou en gaan een stap verder. Want om lekker aan ’t werk te gaan, kijken we niet alleen naar de belangrijkste professionele skills. Ook kijken we naar jouw persoonlijke skills en helpen we je bij praktische zaken. Denk bijvoorbeeld aan het verbeteren van je sociale vaardigheden, als het leggen van nieuwe contacten een uitdaging voor je is, of het aanvragen van benodigdheden om je werk zo goed mogelijk uit te voeren. Dus, vind jij het lastig om een geschikte baan te vinden, terwijl je niet kunt wachten om ergens aan de slag te gaan? Wij helpen je graag. Jij de wil + wij de coaching en het netwerk = Everybody Work.
MEER WETEN?
Heb je vragen of wil je eigenlijk gewoon direct aan de slag? Meld je hier aan of Stuur een mailtje naar everybodywork@youngcapital.nl . Dan neemt een van onze jobcoaches zo snel mogelijk contact met je op.