Financiën

Een Team met talenten en een programma van Wereldklasse heeft geld nodig voor dat programma. Onderaan deze pagina staat het jaarverslag van 2020 met daarin wat er het afgelopen jaar door de stichting is gedaan en wat de toekomstplannen zijn.

De uitgangspunten van de stichting blijven bestaan: 1/3 ondersteuning van talentontwikkeling (o.a. materiaal ondersteuning en wedstrijden/stages voor talenten), 1/3 ondersteuning aan topatleten (o.a. internationale wedstrijden en innovatie) en 1/3 ondersteuning in brede zin door inzet van coach Guido Bonsen.
.

De stichting wil langzaam toegroeien naar ondersteuning zoals in het onderstaande overzicht is terug te vinden. De stichting vindt het daarbij belangrijk duurzame en solide relaties op te bouwen met haar partners. Deze relatie bestaat uit meer dan alleen ondersteuning, belangrijk voor de doelstellingen van de stichting is om samen met de partners de kansen, uitdagingen en mogelijkheden uit te dragen. Verhalen die verder reiken dan de sport of een nieuw paar blades. Verhalen over de mens en de motivatie achter de sporter.

Jaarverslag 2020

Onze partners en suppliers

Team Para Atletiek wordt geholpen en ondersteund door partners (sponsors), suppliers en supporters. Wil jij als organisatie of als individu ook onze atleten helpen om hun dromen waar te maken? Join the Team!
Schrijf je in voor de nieuwsbrief!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Statutair gevestigd in Amsterdam houdt de Stichting Para Atletiek kantoor in Haarlem:
Lange Raamstraat 1, 2011 ZV Haarlem
ABN-AMRO: NL 83 ABNA 0246737093
KvK: 69909326
RSIN: 858061715