TRY TO BE BETTER THAN YESTERDAY

TP/A ondersteunt beginners en wereldkampioenen

Team Para Atletiek inspireert, motiveert en activeert atleten met een handicap. Beginners en wereldkampioenen. Recreanten en fanatiekelingen. En of je nou je persoonlijk record wilt verbeteren of een olympische plak wilt halen, we zijn er voor jou! TP/A is er om het onmogelijke mogelijk te maken. Met elkaar maken we dromen waar. Try to be better than yesterday.

Samen grenzen verleggen
Team Para Atletiek wil iedereen met een handicap uitdagen hun grenzen te verleggen en te (her)kennen. Met de Paralympische Spelen als doel voor de een en een persoonlijk record voor de ander. Met de ambitie om het maximale uit ieders talent te halen. TP/A wil via haar kernwaarden, ” – dagelijks grensverleggend – elkaar inspirerend – maatschappelijk betrokken”, iedereen met een handicap de mogelijkheden bieden op zoek te gaan naar hun (sportieve) grenzen.

Samen ontdekken wat wél kan
Nog steeds horen mensen met een handicap vooral wat ze niet (meer) kunnen. Juist voor jonge mensen is dat slecht voor het zelfvertrouwen. Door het nastreven van een sportieve ambitie werken we aan het zelfvertrouwen en daarmee aan het zelfbeeld van de sporters. Sport is daarbij een middel maar de benefits van het verkennen en verleggen van die grenzen liggen ver buiten de sport. Ontdek wat je wél kan. Ervaar dat je zoveel meer kunt dan vaak gezegd en gedacht wordt.

Ik wil zelf sporten

Heb je zelf een fysieke handicap en wil je (weer) sporten of de volgende stap daarin maken? Bij TP/A kun je terecht met vragen of een keer mee trainen. We geven je met liefde een duwtje in de juiste richting! Jouw doel wordt ons doel. Onze sporters delen graag hun ervaringen.

lees meer

Ik wil iemand met een fysieke handicap helpen

Ken je iemand in je omgeving met een handicap die wil sporten en die wil ontdekken wat er allemaal nog kan? Bij TP/A kun je terecht met al je vragen. Jouw doel wordt ons doel. Onze sporters delen graag hun ervaringen.

lees meer

Ik wil meer informatie als professional

Ben je fysiotherapeut, gymdocent of arts en zoek je meer informatie uit de praktijk? We geven je graag advies. Door ervaring en kennis te bundelen en te delen staan we samen sterk!

lees meer

Waarmee kunnen we jou helpen?

Wil je meer informatie over TP/A, wil je een keer komen trainen, heb je een specifieke vraag of wil je iets leuks met ons delen?
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze partners en suppliers

Team Para Atletiek wordt geholpen en ondersteund door partners (sponsors), suppliers en supporters. Wil jij als organisatie of als individu ook onze atleten helpen om hun dromen waar te maken? Join the Team!
Schrijf je in voor de nieuwsbrief!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Statutair gevestigd in Amsterdam houdt de Stichting Para Atletiek kantoor in Haarlem:
Lange Raamstraat 1, 2011 ZV Haarlem
ABN-AMRO: NL 83 ABNA 0246737093
KvK: 69909326
RSIN: 858061715